Reservation af Ho Ellipsen:
For at reservere Ellipsen skal der indbetales 150 kr. som går til drift og vedligehold. Når betalingen er registreret vil din reservation figurere på opslag i Ellipsen og her på hjemmsiden, og du har fortrinsret til brug af Ellipsen. Ved reservationen modtages retningslinjer for brug af Ellipsen. Hvis du ønsker at reservere Ellipsen, skal du kontakte Kirsten Kaltoft på telefon 27208407 eller pr mail:   kirstenkaltoft@hotmail.com
Nedenfor ses, hvornår Ellipsen er reserveret.

Reservationer i 2022:
13. maj       RESERVERET - Privat arrangement.
19. maj       RESERVERET - Privat arrangement.
20. maj       RESERVERET - Privat arrangement.
4. juni         kl.10-15: Åben Landsby - Offentligt arrangement,hvor ALLE er velkomne. Der bydes på gratis pandekager mm.
4. juni         kl. 15-24: RESERVERET - Privat arrangement.
5. juni         RESERVERET - Privat arrangement.
8. juni         RESERVERET - Privat arrangement.
16. juni       RESERVERET kl. 14-16 Privat arrangement.
17. juni       RESERVERET - Privat arrangement.
18. juni       RESERVERET kl. 12-20 Privat arrangement.
2. juli          RESERVERET - Privat arrangement.
15. juli        RESERVERET - Privat arrangement.
13. aug.      RESERVERET - Privat arrangement.
27. aug.      RESERVERET - Privat arrangement.
9. sept.       RESERVERET - Musikarrangement for betalende gæster.
18. dec.      kl. 14-16: Julehygge - Offentligt arrangement, hvor ALLE er velkommne. Der bydes på gratis æbleskiver og varme drikke.

Ho Ellipsen findes her: Kør gennem Ho og ud af Skallingvej. Når du er kommet ud af bebygget område og ind i Ho Klitplantage, kan Ho Ellipsen skimtes fra den første parkeringsplads på højre hånd. Der er skiltning ved p-pladsen. Kommer du til nr. 14, er du kørt for langt. :)

Ho Ellipsen anvendes til mange forskellige formål: Natur og Kultur i Ho har bygget Ho Ellipsen for Naturstyrelsen Blåvandshuk. Natur og kultur i Ho står for drift og vedligehold af bygningen. Ho Ellipsen er bygget med støtte fra LAG Varde, Lokale Grønne Partnerskaber, lokale håndværkere, lokale leverandører af materialer og en stor arbejdsindsats fra foreningens medlemmer.